Ceniza Molino

  • strakke belijning door ingebouwde afzuiger
  • geïntegreerde kastenwand
  • veel opbergruimte door brede lades en kastenwand

Nieuw: ontdek de gehele keukencollectie

Ontvang de keukencatalogus vol keukens met graniet in uw brievenbus. Gratis thuisbezorgd!

Hoekkeuken met Ceniza Molino composiet

De Ceniza Molino is een strakke keuken in combinatie met houten accenten. Dit zorgt voor een modern keukendesign.

Een moderne keuken met een houten touch

Deze hoekkeuken combineert strakke lijnen met houten accenten. De keukenkasten zijn voorzien van een houten front met een donkere kleur. Het donkere hout zorgt voor een scherp contrast met het lichte  composieten werkblad van 4 cm dik. Het gasfornuis is geïntegreerd in dit keukenblad en is voorzien van prachtige pannendragers, die zorgen voor een stoer effect. De glanzende chromen kraan vormt een echte eyecatcher in de keuken.

Apparatuur maakt de keuken

De keukenapparatuur van het gerenommeerde merk AEG is geheel geïntegreerd in het design van de keuken. Alle apparatuur is voorzien van een houten front, zodat het geheel opgaat in de moderne, maar warme look. De oven vormt hierbij een uitzondering. Deze is in het midden van de hoge kastenwand geplaatst, waardoor deze het middelpunt vormt. Daarnaast is de oven op deze manier op de perfecte werkhoogte geplaatst. De kokendwaterkraan is van het merk Grohe en zorgt voor directe aanvoer van heet water.

Extra veel opbergruimte

Achter de houten fronten is veel opbergruimte beschikbaar. Dit zorgt ervoor dat alle losse keukenapparatuur, keukengerei en andere spullen netjes worden opgeborgen. De strakke keuken behoudt hierbij een opgeruimd en georganiseerd geheel. Ook pannen kunnen netjes worden opgeborgen in een van de keukenkasten in de buurt van de gaskookplaat. Alle keukenartikelen zijn binnen handbereik zonder dat ze in het zicht staan.

Specificaties

Algemeen
Werkblad Ceniza Molino leather composiet
Randen 40 mm dik
Elementen uit eigen fabriek Werkblad met onderbouw spoelbak en vlakinbouw gaskookplaat
Keukenfront Sherwood donkerbruin verticaal
Keukenapparatuur AEG
Terug
Sluiten