Black Cosmic

  • Greeploos kookeiland
  • LED-lichtlijsten onder werkblad
  • Bovenkast met elektronische jaloezieën
  • Spiegelende plinten

Nieuw: ontdek de gehele keukencollectie

Ontvang de keukencatalogus vol keukens met graniet in uw brievenbus. Gratis thuisbezorgd!

Eilandkeuken met Black Cosmic graniet

Onze klassieke eilandkeuken in Arctic White met Black Cosmic granieten werkblad

'Zwevend' graniet

Een aantrekkelijke mix van gedetailleerde en geraffineerde onderdelen kenmerkt deze vrijstaande, klassieke keuken met kookeiland van Marquardt Küchen. De witte fronten van het kookeiland lijken door de spiegelplint in de lucht te zweven. Ook het keukenblad uit donker graniet lijkt te zweven door de geïntegreerde LED-lichtlijst boven de greeploze keukenfrontjes.

Werkblad en achterwand

Het keukenblok komt op de zijwand uit op een prachtig granieten paneel van Black Cosmic. Omdat dit hetzelfde materiaal is als van het werkblad, krijgt het geheel een zwevende uitstraling, waarbij het kookeiland tegelijkertijd met de wand verbonden is.

Vlakinbouw in het werkblad

Het kookeiland van deze klassieke keuken heeft twee kanten, waarvan de ene wordt gedomineerd door de vlak ingebouwde kookplaat en spoelbak, terwijl ertegenover veel ruimte voor voorbereiding beschikbaar is. Het vlak ingebouwde stopcontact is vrijwel onzichtbaar weggewerkt in het werkblad, waardoor losse keukenapparaten altijd met gemak gebruikt kunnen worden.

Extra uitstraling

De zwarte wandkast met elektronisch bestuurbare glazen jaloezieën, de ultramoderne vrijhangende afzuigkap en de halfhoge kasten met houtdecor zorgen voor een extra uitstraling in deze klassieke eilandkeuken.

Specificaties

Algemeen
Werkblad Black Cosmic graniet
Randen 100 mm dik
Elementen uit eigen fabriek Werkblad met vlakinbouw inductie kookplaat en spoelbak, vlak ingebouwd stopcontact, achterwand
Keukenfront Greeploos Arctic White
Keukenapparatuur Miele, Siemens

Klant review: T. & H. Jansen

“Voor onze nieuwbouwwoning hebben wij een keuken bij Marquardt gekocht. De keuken is op maat ontworpen, voor een scherpe prijs. En de apparatuur was tegen internetprijzen. Ook de plaatsing verliep zonder problemen, een echte aanrader als je een Duitse keuken wilt voor een Duitse prijs.”

Terug
Sluiten