Industriële keukens van Marquardt Küchen

Industriële keukens

Een industriële keuken valt op door de stoere inrichting. Er zijn vele variaties van deze stijl mogelijk. Denk aan een compleet robuuste keuken met een bakstenen muur en zichtbare leidingen of een verfijnde inrichting met aandacht voor industriële details, accessoires en apparatuur. Al naar gelang uw smaak richt u uw eigen, industriële keuken in. Heeft u interesse in deze stoere, robuuste keukenstijl? Lees dan hier onze suggesties voor een industriële keuken.

Industriële apparatuur

De huidige trend in keukenapparatuur past goed bij een industriële stijl. Zo zijn bijvoorbeeld industriële afzuigkappen verkrijgbaar in matte en donkergekleurde uitvoeringen die bijdragen aan een robuust uiterlijk van de keuken. Ze vallen op en zorgen daarmee voor een duidelijk industrieel detail. Hetzelfde geldt voor industriële koelkasten. Retromodellen, donkere kleuren en roestvrij stalen koelkasten passen perfect bij een industriële keuken.

Industriële hanglampen

Naast apparatuur dragen ook industriële lampen in de keuken bij aan de ‘fabriekslook’. Wilt u uw keuken aankleden met industriële verlichting? Denk dan aan industriële hanglampen met ruime kappen van bijvoorbeeld ruw, onafgewerkt materiaal. Ook lampen van metaal of hout passen goed bij deze stoere stijl. Boven de eettafel in de keuken of het keukenblok zorgen deze lampen voor een sfeervolle look en een gezellige lichtval.

Industrieel kookeiland

Heeft u in uw keuken ruimte voor een industrieel kookeiland? Dan biedt deze vele mogelijkheden voor een industriële look. Een kookeiland is vanwege zijn formaat een aanwezig onderdeel en bepaalt daarmee de uitstraling. Een keukenblad van bijvoorbeeld beton of natuursteen in combinatie met robuuste, houten kasten zorgt voor een industrieel ogend keukenblok.

Meer industriële keukens zien?

Heeft u interesse in een industriële keuken of bent u op zoek naar inspiratie? Bestel dan de gratis keukencatalogus van Marquardt Küchen. Vanaf de bank bekijkt u rustig onze ruime collectie keukens en apparatuur en leest u alles over de nieuwste trends en ontwikkelingen op keukengebied.

Terug
Sluiten