Greeploze keukens van Marquardt Küchen

Greeploze keukens

Een greeploze keuken was een ware trend in de afgelopen jaren. Daar waar vroeger de keuze alleen bestond uit een handgreep of knop, kunt u er nu voor kiezen om deze handgrepen of knoppen achterwege te laten. Door uw keuken te voorzien van greeploze keukenfronten krijgt uw keuken een strakke uitstraling. Vandaar dat greeploze keukens vaak worden toegepast in moderne keukens of design keukens. Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden van een greeploze keuken? Lees dan snel verder.

Greeploze witte keukens

Een witte greeploze keuken is razend populair. Enerzijds komt dit natuurlijk omdat witte keukens in het algemeen erg geliefd zijn. Maar anderzijds zorgt de kleur wit in combinatie met een greeploos design ook voor een extra moderne en strakke uitstraling. Bovendien stralen greeploze keukens in het wit rust en ruimtelijkheid uit. Kenmerken die goed bij deze keukenstijl passen.

Semi-greeploze keukens

Voor degenen die graag een middenweg willen tussen een greeploze keuken en een keuken met handgrepen, is een semi-greeploze keuken de ideale oplossing. Semi-greeploos wil zeggen dat de keuken is voorzien van panelen met een vrijwel onzichtbare greep. Doordat het paneel zo in het ontwerp van de keukenkastjes verwerkt is valt dit niet op. Het voordeel hiervan is dat u met een semi-greeploze keuken de keukenkastjes niet aan de voorzijde hoeft aan te raken wanneer u deze wilt openen. Hierdoor zijn semi-greeploze keukens minder gevoelig voor vingerafdrukken en vlekken dan volledig greeploze keukenkastjes.

Greeploze hoogglans keukens

Naast matte, greeploze fronten, kunt u ook kiezen voor een greeploze hoogglans keuken. Bovendien oogt uw keuken nog ruimtelijker indien u kiest voor hoogglans materialen. Kies bijvoorbeeld voor een greeploze keuken in hoogglans wit, om de moderne en strakke uitstraling helemaal compleet te maken.

Meer greeploze keukens zien?

Bent u enthousiast geworden over de greeploze keuken en zou u graag wat meer inspiratie op willen doen? Vraag dan ons gratis keukencatalogus aan boordevol inspiratiemateriaal. Zo kunt u ontdekken of een greeploze keukenstijl bij u en uw wensen past.

Terug
Sluiten