De design keukens van Marquardt Küchen

Stijvol en modern - onze design keukens!

Heeft u een voorliefde voor hoogwaardig design en elegante functionaliteit? Bent u op zoek naar een moderne keuken met heldere lijnen, een verfijnde kleurstelling en de nieuwste techniek? Dan is een keuken uit het designprogramma van Marquardt voor u de juiste keus! Aan welke keukenvorm u ook de voorkeur geeft en wat voor indeling uw keuken ook heeft, of het nu gaat om een L-keuken of U-keuken, een rechte keuken of een keuken met een kookeiland - de designreeks van Marquardt is leverbaar in alle keukenvormen en biedt alles wat liefhebbers van moderne keukens zich maar kunnen wensen.

Zo worden onze design keukens bijvoorbeeld gekenmerkt door stijlvolle, gladde keukendeurtjes. Afhankelijk van uw smaak kunnen deze worden voorzien van spiegel- of matglanzende lak. De kleuren variëren van opvallende tinten als grijs en rood, klassieke lichte kleuren als het tegenwoordig zeer populaire glanswit en magnolia tot harmonieuze houttinten. De stijl van onze designkeukens, een combinatie van klassiek en modern, wordt gekenmerkt door heldere lijnen en een functionele vormtaal, met zowel puristische als extravagante elementen en hypermoderne keukentechniek.

Een keukenwerkblad van natuursteen of composiet vormt de perfecte aanvulling op dit hoogwaardige, moderne design. Graniet contrasteert als geen ander natuursteen met de verfijnde elegantie van de moderne keukenfronten, terwijl composiet optimaal bij de heldere stijl past.

Welke combinatie voor uw droomkeuken de juiste is, bepaalt u zelf! Er zijn geen grenzen - alleen uw persoonlijke smaak telt. Kies voor een design keuken en maak uw keuken daarmee tot het mooiste plekje van uw huis!

Terug
Sluiten