Graniet toepassingen bij Marquardt Küchen

Bij Marquardt vindt u de mooiste natuursteentoepassingen voor uw keuken!

Maak kennis met het prachtige natuursteen en graniet van Marquardt Küchen. Kies de juiste steen voor uw werkblad en andere keukenelementen. Experts bewerken de natuurstenen en granieten platen volledig volgens uw wensen. Heeft u plaats nodig om uw vaat neer te zetten? Marquardt Küchen freest afdruipgroeven en druipgoten voor u in het massieve graniet.

Ga direct naar 'voorbeelden van graniet bewerkingen'

Extra karakter

Geef uw droomkeuken extra karakter met op maat gemaakte achterwanden, granieten zijpanelen of granieten sokkels. Wat dacht u van een praktische afvalverzamelaar? Of gebruikt u veel extra keukenapparaten, zoals een waterkoker of staafmixer, maar heeft u geen trek in storende stopcontacten? Stopcontacten kunnen geïntegreerd worden in het natuurstenen werkblad - onopvallend en verzinkbaar. Alle uitsnedes zijn verzonken uitgevoerd.

Meer dan alleen werkbladen

Wilt u meer dan een keukenwerkblad van graniet? Bij Marquardt Küchen kunt u desgewenst ook tafels van graniet of natuursteen laten maken. Want bij Marquardt Küchen is niets onmogelijk! Dankzij een eigen granietfabriek kan Marquardt Küchen een groot aantal maatwerkoplossingen bieden voor uw persoonlijke droomkeuken met graniet!

Voorbeelden van granietbewerkingen

Spoel en kookgedeelte

image

Uitsparing voor de spoelbak

Alles op één niveau zonder storende randen: met deze uitsparingen voor uw spoelbak sluit de spoelbak naadloos aan op uw werkblad. Hierdoor zijn er geen randen waardoor de spoelbak hygiënisch en schoon blijft!

image

Uitsparing voor de onderbouw spoelbak

De speciale gepolijste uitsparing laat de spoelbak perfect integreren in het werkblad. Zo wordt ook de spoelbak één geheel met de rest van de keuken.

image

Uitsparing voor de kookplaat

De uitsparingen zijn tot op de millimeter nauwkeurig verwerkt, waardoor ook uw kookplaat perfect in het blad past. De uitsparingen worden in eigen fabriek gemaakt, waardoor de kwaliteit van de uitsparingen altijd gegarandeerd kunnen worden.

image

Parallelle afdruipgroeven

Uitstraling en functionaliteit worden perfect gecombineerd met deze afdruipgroeven gefreesd in de massieve stenen. Door het vrezen van de parallelle groeven wordt water beter afgevoerd waardoor het koken eenvoudiger wordt.

image

Stervormige afdruipgroeven

U kunt ook kiezen voor stervormige afdruipgroeven. De afdruipgroeven worden gebruikt om vocht van uw aanrecht af te voeren. Door te kiezen voor stervormige afdruipgroeven, kiest u naast het functionele ook nog eens voor een stijlvolle afwerking. Deze details maken uw keuken helemaal af!

image

Gebogen afdruipgroeven

Een praktische functie voor uw keuken: krullende/ gebogen afdruipgroeven. Met deze groeven kan water gemakkelijk in de spoelbak lopen. De krullingen komen het design van uw keuken ten goede, waardoor u altijd verzekerd bent van een unieke keuken.

image

Gefreesde lekbak

Marquardt Küchen biedt ook de mogelijkheid om een lekbak in uw werkblad te vrezen. In de lekbak blijft het vocht liggen, zodat u op de rest van het werkblad gemakkelijk kunt koken. Bent u klaar met koken? Dan loopt het water eenvoudig en snel in de spoelbak. Zo is uw keuken van alle gemakken voorzien!

image

Ingebouwde spoelbak

Ingebouwde spoelbakken zijn de ideale oplossing bij een gevoelige ondergrond. Wanneer u bijvoorbeeld een massief houten omlijsting heeft, is het van belang dat dit hout niet nat wordt. Met de ingebouwde spoelbakken van Marquardt Küchen heeft u altijd de zekerheid dat het hout droog blijft, terwijl u tegelijkertijd het voordeel heeft van een echte design uitstraling.

Achterwanden en zijwanden

image

Granieten achterwand

Met een granieten spatscherm combineert u de functionaliteit van een achterwand met het design van graniet. Doordat graniet een gesloten structuur heeft is het gemakkelijk schoon te maken en daarmee dus het ideale materiaal voor een achterwand. Net als bij onze bladen heeft u de keuze uit ruim 80 verschillende soorten achterwanden, uw ideale achterwand zit er dus altijd bij!

image

Granieten spatrand

Maak uw woning compleet met de unieke en stijlvolle spatranden van Marquardt Küchen.

image

Graniet wangen

Graniet-wangen zijn optische elementen, die het uiterlijk van de keuken afmaken. Dit zijn hoogwaardige elementen, die ook nog tegen een stootje kunnen. Oftewel: zowel optisch als functioneel zeer welkom!

Speciale elementen

image

Granieten kruidenbakjes

Wilt u tijdens het koken altijd verse kruiden bij de hand hebben? Bij Marquardt Küchen kunnen we uw keuken voorzien van kruidenbakjes! Zo heeft u tijdens het koken altijd verse kruiden binnen handbereik.

image

Uitsparing voor afvalbak

Bij Marquardt Küchen hebben we ook de mogelijkheid om in het werkblad een uitsparing te maken voor een afvalbak. Hierdoor kunt u tijdens het koken direct de afvalresten in de afvalbak vegen, waardoor u altijd op een opgeruimd werkblad kunt koken.

image

Uitsparing voor ingebouwde stekkerdozen

Bij Marquardt Küchen bieden we ook de mogelijkheid om stekkerdozen te integreren in het werkblad. Hierdoor heeft u altijd stroom bij de hand, zonder dat hiervoor contactdozen in de muur hoeven te zitten. Heeft u de stekkerdoos niet nodig? Dan kan deze eenvoudig onder het werkblad geschoven worden.

Afwerkingen werkblad

image

Granieten A-hoeken

Onze populaire A-hoek is verkrijgbaar in 4 cm, 6 cm, 8 cm en 10-20 cm. Afhankelijk van de sterkte van de steenrand wordt een keuze gemaakt uit het aantal centimeters.Voor een perfecte stabiliteit en een hoge weerstand tegen breuken is de A-hoek voorzien van gepatenteerde glasvezel.

image

Granieten C-hoeken

De C-hoek is verkrijgbaar in de dikte van 2 cm en past met zijn afgeronde voorkant goed in het algemene beeld van uw keuken.

image

Granieten D-hoeken

De D-hoek is volledig gericht op het moderne ontwerp. Deze verbinding is verkrijgbaar in de dikte van 2 cm. Neem voor meer informatie gerust contact op met een showroom bij u in de buurt.

image

Granieten G-hoeken

De G-hoek is verkrijgbaar in de diktes van 4 cm, 5 cm, 8 cm en 10 cm. Afhankelijk van de sterkte van de steenrand wordt een keuze gemaakt uit de dikte.De G-hoeken geven een hoge mate van stabiliteit en is belastbaar tot 2,1 ton. De G-hoeken beschikken een gepatenteerd glasvezel.

image

Granieten SR-hoeken

De speciale SR-hoek is verkrijgbaar in de diktes van 4 cm, 6 cm, 8 cm en 10 cm. In deze rand, wordt de voorrand tegen het werkelijke werkblad aangezet zodat vanaf het begin een doorlopende rand zichtbaar is. De SR-hoek zorgt voor een perfecte stabiliteit en maakt het breken van de granieten rand vrijwel onmogelijk. Ook de SR-hoek is voorzien van ons gepatenteerd glasvezel.

image

Granieten T-hoeken

De T-hoek heeft een dikte van 2 cm, waarbij de bovenste en onderste voorkant afgerond zijn. Deze vorm is ideaal voor afdekplaten.

Terug
Sluiten