Steel Grey

Steel Grey

Herkomst: Brazilië
Oppervlak: Gepolijst , Geborsteld
Kleur: Donkergrijs met grijsblauw
Gesteente: Magmatit
Steensoort: Gabbro

Steel Grey

De hoofdzakelijke kleuren van een Steel Grey natuurstenen werkblad zijn donkergrijs met grijsblauw. Vaak komen er ook stukken meerkleurig lichtgrijs voor; hetzelfde effect als zichtbaar bij een schelp. Daarnaast komt in dit natuursteen soms een blauw groenachtige tint naar voren.

Het gesteente waar een werkblad van Steel Grey uit wordt gemaakt heeft een medium tot grove structuur. Poriën zijn zeldzaam in dit gesteente, maar er zijn vaak onregelmatigheden in het oppervlak van het werkblad. Het gesteente is nagenoeg uniform in de textuur. Soms komen er millimeter dunne aderen, van lichtgrijs tot zwart of wit, voor, maar dit is zeldzaam.

De opname van vloeistoffen is in een werkblad met Grey Steel natuursteen laag. Daarnaast is het natuursteen bijna resistent tegen huishoudelijke chemicaliën.

Onderhoud

Voor het onderhouden van dit granieten werkblad kunt u onderhoudsset Bling set B gebruiken. Onder andere met een graniet reiniger en een graniet beschermer. Met de graniet beschermer blijft het werkblad schoon en droog en behoudt het zijn natuurlijke glans.

image
Terug
Sluiten