Shivakashi

Shivakashi

Herkomst: Indië
Oppervlak: Gepolijst
Kleur: Zand- en goudkleurig met bruin-roodachtig
Gesteente: Metamorfe
Steensoort: Gneis

Shivakashi

De meest voorkomende kleuren van een Shivakashi natuurstenen werkblad zijn zand- en goudkleurig met een bruinachtige tint. Op sommige plekken wordt hier ook nog een hele lichte rode tint aan toegevoegd die zich uit in langwerpige strepen.

Het gesteente waar een Shivakashi natuurstenen werkblad uit wordt gemaakt, heeft een middelgrove tot grove structuur. De kristallen zijn ongelijkmatig verdeeld, waardoor er lagen in het werkblad ontstaan. Deze lagen resulteren in zichtbare strepen in verschillende groottes.

Door de open poriën die in het gesteente voorkomen, kunnen vloeistoffen in het werkblad worden opgenomen. Wel is het goed om te weten dat het gesteente bestand is tegen huishoudchemicaliën en dat deze geen blijvende vlekken veroorzaken.

Onderhoud

Voor het onderhouden van dit granieten werkblad kunt u onderhoudsset Bling set B gebruiken. Onder andere met een graniet reiniger en een graniet beschermer. Met de graniet beschermer blijft het werkblad schoon en droog en behoudt het zijn natuurlijke glans.

image
Terug
Sluiten