Rosy White

Rosy White

Herkomst: Indië
Oppervlak: Gepolijst
Kleur: Lichtgrijs-zwart tegen lichtgrijs-roodachtig
Gesteente: Metamorfe
Steensoort: Graniet

Rosy White

Een Rosy White natuurstenen werkblad heeft de kleuren lichtgrijs-zwart en lichtgrijs-rood als basis. Doordat het gesteente uit verschillende lagen bestaat, zijn er strepen in het werkblad zichtbaar in de eerder genoemde kleuren. De kleine stipjes die zich in het gehele werkblad bevinden, zorgen hierbij voor één mooi geheel.

Het gesteente waar een Rosy White werkblad uit wordt gemaakt, bestaat uit fijne tot middelgrove kristallen. Hierdoor zijn er vaak onregelmatigheden wat betreft de kleursamenstelling zichtbaar in het oppervlak van het werkblad.

In tegenstelling tot veel andere granietsoorten, is het bij een Rosy White natuurstenen werkblad mogelijk dat vloeistoffen worden opgenomen. Dit levert in de meeste gevallen echter geen blijvende vlekken op. Ook huishoudchemicaliën kunnen gebruikt worden zonder dat deze schade aanbrengen aan het werkblad.

Onderhoud

Voor het onderhouden van dit granieten werkblad kunt u onderhoudsset Bling set B gebruiken. Onder andere met een graniet reiniger en een graniet beschermer. Met de graniet beschermer blijft het werkblad schoon en droog en behoudt het zijn natuurlijke glans.

image
Terug
Sluiten