Black Star

Black star

Herkomst: Indië
Oppervlak: Gepolijst , Geborsteld
Kleur: Zwart met antraciet
Gesteente: Magmatisch
Steensoort: Gabbro-noriet

Black star

De algemene kleurindruk van een Black Star natuurstenen werkblad is een intens zwart tot antraciet, glanzend lak. Dit natuursteen neemt niet snel vloeistoffen op, toch is het aan te bevelen het werkblad met regelmaat met een oppervlaktebehandeling tegen vloeistofopname te behandelen. Na een oppervlaktebehandeling kan het natuurstenen werkblad lichtelijk een groenige tint (donker zwart-groen) hebben.

Een werkblad van Black Star wordt gemaakt uit een gesteente met een fijne structuur. Open poriën zijn zeldzaam in dit gesteente. Daarnaast komen zelden witte of zwarte, millimeter grote, aderen voor. Soms komen er in de textuur oneffenheden voor in gestreepte vorm, die optisch iets lichter of donkerder naar voren kunnen treden.

Black Star natuursteen is nagenoeg bestand tegen huishoudelijke chemicaliën, maar zure oplossingen kunnen leiden tot verandering in de lak en deklagen, daarbij is het oppervlak enigszins krasgevoelig voor staal.

Onderhoud

Voor het onderhouden van dit granieten werkblad kunt u onderhoudsset Bling set B gebruiken. Onder andere met een graniet reiniger en een graniet beschermer. Met de graniet beschermer blijft het werkblad schoon en droog en behoudt het zijn natuurlijke glans.

image
Terug
Sluiten