Black Cosmic

Black Cosmic

Herkomst: Brazilië
Oppervlak: Gepolijst, Gesatineerd
Kleur: Licht onregelmatige wolken in donkergrijs-zwart met melkachtige vezels
Gesteente: Metamorfe
Steensoort: Gneis

Black Cosmic

Een natuurstenen werkblad van Black Cosmic heeft geen effen uitstraling. Het is namelijk een gesteente waarbij de precieze kleur van het werkblad afhankelijk is van de manier waarop het gesteente bewerkt is. De hoofdzakelijke kleuren van Black Cosmic zijn donkergrijs/zwart met lichte, witte oppervlakken en delen met rood graniet.

Het gesteente heeft een medium grove structuur en is opgebouwd uit lagen. Afhankelijk van de snijrichting heeft het werkblad een lineaire of gevlekte kleurverdeling.

De dichtheid van het materiaal kan per deel van het gesteente verschillen. Hierdoor kunnen de technische eigenschappen per werkblad verschillend zijn. Over het algemeen geldt dat het gesteente bestand is tegen vloeistoffen, maar dat zuren blijvende kleurveranderingen kunnen veroorzaken.

Onderhoud

Voor het onderhouden van dit granieten werkblad kunt u onderhoudsset Bling set B gebruiken. Onder andere met een graniet reiniger en een graniet beschermer. Met de graniet beschermer blijft het werkblad schoon en droog en behoudt het zijn natuurlijke glans.

image
Terug
Sluiten