Bianco Sardo

Bianco Sardo

Herkomst: Italië
Oppervlak: Gepolijst
Kleur: Lichtgrijs naar grijs
Gesteente: Magmatisch
Steensoort: Graniet

Bianco Sardo

De kleur van een Bianco Sardo granieten werkblad varieert van lichtgrijs naar grijs, de kleursamenstelling wordt bepaald door de verdeling van de kleuren in het gesteente. Tussen twee verschillende partijen kunnen sterke kleurverschillen in de samenstelling voorkomen: groenachtig, geelachtig en lichtroze kleurtinten zijn mogelijk.

Een werkblad van Bianco Sardo graniet wordt gemaakt uit een gesteente met een grove structuur en is vrijwel gelijkmatig opgebouwd. Echter zijn er ook gecombineerde structuren mogelijk, waarbij veranderingen in een partij wel klein zijn. In de textuur komen vaak onregelmatige ophopingen voor, meestal van centimeter grootte. Zelden treden aderen van lichtgrijs tot wit in millimeter tot centimeter grootte naar voren.

De opname van vloeistoffen in Bianco Sardo is gering en daarmee is het granieten werkblad nagenoeg bestand tegen huishoudchemicaliën.

Onderhoud

Voor het onderhouden van dit granieten werkblad kunt u onderhoudsset Bling set B gebruiken. Onder andere met een graniet reiniger en een graniet beschermer. Met de graniet beschermer blijft het werkblad schoon en droog en behoudt het zijn natuurlijke glans.

image
Terug
Sluiten