Ons graniet assortiment – Marquardt Küchen

Ons graniet assortiment

Graniet is een uniek natuurproduct met een exclusieve uitstraling. Bovendien kenmerkt het materiaal zich door allerlei goede eigenschappen. Zo is het harde gesteente relatief hitte-, kras- en schokbestendig. Niet voor niets is graniet daarom een uitstekend materiaal om te gebruiken voor keukenwerkbladen. In ons unieke graniet assortiment kiest u de juiste steen voor uw aanrechtblad. Hier heeft u keuze uit meer dan 80 soorten natuursteen voor uw unieke droomkeuken. We vertellen u meer over de veelzijdigheid van het materiaal en de mogelijkheden bij Marquardt Küchen.

Toepassingen van graniet

Graniet, composiet en andere natuursteensoorten komen voornamelijk terug in het werkblad van de keuken. Het materiaal heeft namelijk allerlei voordelen die in de keuken goed van pas komen. Zo is een natuurstenen werkblad oersterk, hittebestendig en kan het tegen een stootje. Desondanks is het altijd raadzaam om gebruik te maken van onderzetters en snijplanken. In veel gevallen loopt een granieten werkblad door op de achterwand. Dat kan zowel een spatrand als de volledige achterwand zijn. Ook is het mogelijk om een granieten werkblad aan de zijkanten van bijvoorbeeld een kookeiland door te laten lopen. Een dergelijke ombouw geeft een bijzondere en exclusieve uitstraling. Een andere toepassing is een granieten spoelbak, wat erg luxe oogt en meer eenheid creëert. Tot slot kunt u zelfs kiezen voor een granieten vloer in uw keuken. Kortom, graniet komt met name terug in werkbladen, maar is op vele andere manieren toe te passen in de keuken.

Een uniek en uitgebreid assortiment

Marquardt Küchen is de nummer 1 in authentieke, Duitse keukens met graniet. U heeft dan ook keuze uit een zeer gevarieerd aanbod granietsoorten, kleuren en structuren voor uw keuken. Denk bijvoorbeeld aan een modern, gepolijst granieten werkblad in een diepzwarte kleur. Of gaat u liever voor wat meer kleurspeling en een stoere leather afwerking? Alles is mogelijk bij Marquardt. Bovendien wordt het door u uitgekozen natuursteen bewerkt in onze eigen granietfabriek in Emleben, in de Duitse deelstaat Thüringen. Daardoor profiteert u van kwalitatief, duurzaam en uniek natuursteen.

Maak een afspraak met een adviseur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een natuurstenen werkblad in uw keuken? Maak een afspraak met een van onze adviseurs in een showroom bij u in de buurt! Zij helpen u verder met al uw vragen en brengen uw wensen geheel vrijblijvend in kaart.

Terug
Sluiten