Granieten werkblad - Marquardt Küchen

Graniet

Een werkblad van graniet geeft een luxe uitstraling aan een keuken. Het hebben van een natuurstenen werkblad is dan ook voor velen een wens.

Graniet - het materiaal

Natuursteen heeft zich in de loop van miljoenen jaren ontwikkeld op ruim 2000 meter diepte, waardoor het materiaal keihard is. De kleur en vorm vertellen het verhaal over hun ontwikkelproces. Iedere natuursteen is uniek en draagt ​​bij aan het unieke karakter van uw keuken. Bovendien is het gebruik van natuursteen in de keuken brandveilig, krasvast en kunnen granieten werkbladen zeer hoge temperaturen verdragen.

Ondanks dat natuursteen keihard is, is het belangrijk te bedenken dat het een natuurproduct blijft. Natuursteen is licht poreus waardoor een glas wijn, agressieve schoonmaakmiddelen of bijtende vloeistoffen blijvende schade kunnen veroorzaken aan het granieten werkblad. Het is dus essentieel een werkblad van graniet goed te onderhouden. Bekijk ons volledige granietassortiment voor onderhoudsinformatie over specifieke granietsoorten.

De mogelijkheden van natuursteen aangepast op uw persoonlijke wensen

De granieten platen worden in eigen fabriek verwerkt tot werkbladen en uitgerust met praktische functies. De high-tech machines frezen tot op de millimeter nauwkeurig afdruip groeven en spoelbakken in de massieve granieten platen.

Wilt u een praktische afvalbak in uw aanrecht verwerken? Wilt u uw keuken voorzien van granieten wangen of granieten sokkels? Wilt u af van storende elementen in uw keuken, zoals een stopcontact? In de granietfabriek kan alles in uw natuurstenen aanrecht worden geïntegreerd - onopvallend en mooi verwerkt in het geheel. Alle gewenste aanpassingen zijn mogelijk bij Marquardt Küchen.

Wilt u naast uw blad ook uw meubels van natuursteen voorzien? Bij Marquardt Küchen is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een tafel te maken van natuursteen, zoals graniet of composiet. Dankzij een eigen granietfabriek kan alles voor u op maat gemaakt worden. Zo heeft u de zekerheid van een unieke keuken!

De juiste zorg voor uw granieten aanrecht is essentieel!

Een granieten werkblad staat ​​garant voor een hoge kwaliteit. Om ervoor te zorgen dat uw granieten aanrecht mooi blijft is goed onderhoud van groot belang. Marquardt Küchen voorziet uw granieten blad standaard van een geïmpregneerde laag, gebaseerd op nanotechnologie. Hierdoor gaan er geen voedselresten in de poriën van het blad zitten, waardoor het blad hygiënisch blijft. Uw kunt uw blad dan ook het beste afdoen met een doekje en wat afwasmiddel en geen bijtende schoonmaakmiddelen gebruiken.Wil u meer informatie over het onderhouden van het blad of heeft u toch liever een werkblad van een ander materiaal? Onze adviseurs in de showrooms voorzien u graag van meer advies.

Terug
Sluiten