Winnaars bij Marquardt Küchen

Winnaars van de acties

Bekijk hier de winnaars die u voorgingen. Bent u de volgende gelukkige winnaar van een actie bij Marquardt Küchen? Houd de website in de gaten voor nieuwe acties.

Uitreiking in Breda

Marquardt Küchen Breda is opnieuw geopend en de showroom is geheel vernieuwd. Om dit te vieren werd er tijdens het openingsweekend op zaterdag 9 september een gratis werkblad verloot.

De familie Dujardin uit Breda heeft het gratis werkblad gewonnen. Zij geven aan er dolgelukkig mee te zijn en niet te kunnen wachten tot de keuken staat.

Uitreiking in Utrecht

Zaterdag 1 juli 2017 vond de loting van een gratis werkblad plaats. De aanleiding van de actie was de volledig vernieuwde vestiging van Marquardt Küchen te Utrecht. Onder het genot van een drankje en hapjes van de barbeque wachten de genodigden vol spanning op de uitreiking.

Fam. van de Kant uit Maarssen is de gelukkige winnaar van het gratis werkblad. Zij krijgen het prachtige door hun uitgekozen Sega Bigio granieten werkblad cadeau bij hun droomkeuken. 

Naast een gratis werkblad is er deze dag spontaan een gratis achterwand verloot. De heer en mevrouw van Leperen uit Benschop zijn verblijd met een granieten achterwand cadeau.